JUG deli - KLIKNI I ISTRAŽI POSEBNU PONUDU

O nama

Makedonske delicije se fokusira na prodaju autentičnih makedonskih delikatesa i ekoloških proizvoda. naša misija je približiti bogatu i raznoliku makedonsku kuhinju ljubiteljima hrane širom svijeta, nudeći visokokvalitetne proizvode koji održavaju autentične ukuse i tradicionalne recepte.


Osnovani sa strašću za hranom i željom da dijelimo bogatstvo svoje kulture, posvećeni smo pronalaženju najboljih makedonskih proizvoda i donošenju tog ukusa do šire publike. Naš asortiman obuhvaća široku paletu proizvoda, uključujući tradicionalne specijalitete, suhomesnate proizvode, sireve, med, začine i mnoge druge proizvode koji su sinonim za našu makedonsku kulinarsku baštinu.

Fokus na ekološkim proizvodima pokazuje našu posvećenost očuvanju prirode i zdravlja potrošača. imamo pažljiv izbor sirovina i proizvodnih procesa koji se oslanjaju na održive prakse.

Ukratko, mi smo više od kompanije koja prodaje hranu - mi smo ambasadori bogate kulinarske tradicije Makedonije, pružajući pravu poslasticu za sve one koji žele da istražiti autentične ukuse i otkriti šarm makedonske kuhinje.

Zabranjena je prodaja alkohola osobama mlađim od 18 godina.